Verkkosivut yritykselle

Puuttuko yritykseltänne kotisivut? Ovatko sivunne jo vanhentuneet, tai pitäisikö ulkonäköä päivittää? 

Toteutan yrityksellenne hyvännäköiset, ja helposti päivitettävät WordPress verkkosivut, tai WooCommerce -verkkokaupan. Verkkosivujen sisältö ja ulkonäkö mietitään yhdessä toiveittenne mukaisesti. Teen WordPress sivut ns. valmisteemaan. Tämä mahdollistaa sivujen rakentamisen suhteellisen nopeasti ja edullisesti, verrattuna uuden teeman rakentamiseen.

Opastan myös sivujen päivittämiseen ja esimerkiksi blogin pitämiseen, ellette halua ostaa ylläpitopalvelua. 

Sisällöntuotto verkkosivuille on sovittavissa, jolloin voin sivujen rakentamisen lisäksi kirjoittaa tekstejä sivuille. Voidaan myös sopia pitempiaikaisesti sisällöntuottamisesta (blogi, some).

Olemassaolevien verkkosivujen päivitys tai ulkonäön piristys riippuu siitä, miten sivunne on rakennettu. Sivujen tulee olla tehty WordPress pohjalle.

Mikä on WordPress?

Alunperin blogialustaksi luotu WordPress on nykyään yksi suosituimmista alustoista tehdä verkkosivut. WordPressilla sivut tehdään niin sanotuista teemoista, jonka voi valita valmiista, muiden tekemistä teemoista, tai koodata itse. Teeman lisäksi WordPressiä rakennetaan erilaisilla lisäosilla, jotta sivuille saadaan kaikki halutut ominaisuudet (esimerkiksi kielivalikko).

Verkkosivujen rakentamiseen käytetään tyypillisesti wordpress.org :ia, joka itsessään on ilmainen. Lisäksi tarvitaan oma domain ja webbihotelli. Tyypillisesti verkkosivut tehdään org -päätteiseen wordpressillä.

Toinen mahdollisuus on WordPress.com.Com päätteisessä WP:ssä perussivujen teko on ilmaista, ja se sisältää myös webbihotellin. Tällöin osoite on muotoa verkkosivusi.wordpress.com ja sivujen ulkonäköä voi muokata hyvin rajallisesti. Maksamalla palvelusta voi rekisteröidä oman domainin ja avata monipuolisemmat muokkausvaihtoehdot, ja laittaa sivuille lisäosia.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on WordPressiin asennettava lisäosa, jolla verkkosivut voidaan muuttaa verkkokaupaksi. WooCommerce verkkokauppaa varten tarvitsee siis WordPress verkkosivut. WooCommerce tuo WordPressiin tuote-, ostoskori-, kassa-, ja oma tili -sivut. Sillä voi lisätä tuotteita ja toimitus- ja maksutapoja. WooCommerce on ilmainen, mutta vaatii jonkinverran perehtymistä.