Markkinoinnin työnäytteitä

Tälle sivulle olen koonnut tekstejä, videoita ja kuvia, joita olen tehnyt aikaisemmin joko töissäollessani tai omaksi huvikseni. Isoin ja merkittävin työnäytteeni on kuitenkin tämä verkkosivu. Nämä verkkosivut myös kuvastavat parhaiten juuri tämänhetkistä osaamistani, sillä tarkoitukseni on kehittää ja päivittää sivuja sekä kirjoittaa säännöllistä blogia.

Sosiaalinen media

e-Sollertis

 Vuonna 2018 suunnittelin ja toteutin somejoulukalenterin Sollertiksen Diginaisille. Linkki kalenteriin: https://blogit.sollertis.fi/diginaisten-joulukalenteri-2018/ . (Valitettavasti viimeiset luukut puuttuvat.)

Heart2Save

Olen tehnyt Heart2Savelle sosiaalisen median strategian sekä ohjeistuksen kaikille jotka julkaisevat yrityksen somekanavissa. 

Maaliskuusta – syyskuuhun 2019 välillä Instagram postaukset ja suurinosa Facebook postauksista on minun käsialaani.

Heart2Saven Facebook -sivu

Heart2Saven Instagram -sivu

Mastercom Oy/ Kiho

Opinnäytetyössäni tein Kiholle sosiaalisen median ja uudelleenmarkkinoinnin strategian. Somestrategia perustui tutkimukseen suomalaisten sosiaalisen median käytöstä. Strategiaa varten Kihon asiakkaille tehtiin kysely, jossa kysyttiin asiakkaiden somekanavien käytöstä sekä toiveista Kihon somekanavien sisällöksi. Uudelleenmarkkinoinnin osuus tutki hyviä käytöntöjä uudelleenmarkkinointiin Google Adsissa sekä Facebookissa. Osuuteen kuului myös arvio Kihon sen hetkisen uudelleenmarkkinoinnin vaikuttavuudesta.

Opinnäytetyön kieli on englanti.

Verkkosivut

Kuvissa verkkosivut sellaisina kuin ne olivat julkaisuhetkellä. Huomioithan, että toinen taho on voinut muuttaa verkkosivuja julkaisun jälkeen.

shop.heart2save.com

Graafinen suunnittelu

Kuvanmuokkaus ja valokuvaus