Some haltuun!

Sosiaalinen media muuttuu koko ajan: uusia kanavia tulee ja menee, mainoskeskukset muuttuvat juuri kun niitä oppii käyttämään, ja myös asiakkaiden käyttäytyminen somessa muuttuu aika ajoin.  Vaikka intoa ja osaamista someen löytyisi, ei aika vaan aina yksinkertaisesti riitä. Tehtäväni on auttaa yrityksiä someviidakossa, voin auttaa alkuun kanavien haltuunotossa, suunnitelman rakentamisessa tai hoitaa somettamisen osittain tai kokonaan yrittäjän puolesta. Alla esimerkkejä mahdollisista palveluista.

Somesuunnitelma -työpaja

Suunnitellaan yhdessä yrityksesi somesuunnitelmaa luovassa työpajassa! Työpajassa selkeytetään ajatuksia siitä, mitä tavoitteita yrityksesi somella on, kenelle se tulisi kohdentaa, mikä sisältö heitä voisi kiinnostaa ja miten usein sisältöä tulisi julkaista? Työpajassa voidaan tehdä konkreettinen somemarkkinoinnin vuosikello 6-12 kuukauden ajalle.

Vuokraa somettaja

Onko Sinulla hienoja ideoita somesi sisältöön, mutta aika ei vain riitä niiden tekemiseen tarpeeksi usein? Tai ehkä haluat ulkoistaa koko somen asiantuntijalle? Vuokraa somettaja! 

Palvelussa sovitaan yhdessä sisällöstä sekä postausten määrästä.

Somemainonta

Onko mainonta somessa täyttä hepreaa? Eikö aika yksinkertaisesti vain riitä? Teen tarvittavat markkinointikampanjat tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Mainontaan kuuluu aina raportti tuloksista joko kuukausittain, tai kampanjan jälkeen.

Lähetä tarjouspyyntö